23 Februari 2012

SELAMAT BERTUGAS DI TEMPAT BARU UNTUK PN LAN RASNI

SMK Ampang dikejutkan dengan berita terbaru, bahawa Penolong Kanan (Pn. Lan Rasni bt Talib), telah mendapat surat arahan pertukaran dinaikkan pangkat menjadi Pengetua di SMK Kalumpang. Minggu ini merupakan minggu terakhir beliau berada di SEMEKAP. Mulai hari Isnin (27.Februari 2012) beliau akan memulakan tugas di sekolah baru.

Mewakili warga SEMEKAP yang lain, saya ingin mengucapkan tahniah atas kenaikan ini. Terima kasih atas batuan selama hari ini di SEMEKAP. Jasa dan bantuan Pn Lan Rasni pasti kita kenang, sebagai Penolong Kanan yang banyak membantu dalam pengurusan sekolah. Walaupun perkhidmatannya di SEMEKAP tidak lama, tetapi tetap kami kenang.

Semoga Pn Lan Rasni akan seronok bertugas di tempat baru. Untuk kita yang masih meneruskan tugas di SEMEKAP, marilah kita teruskan tugas kita. Untuk sementara waktu tugas Penolong Kanan akan ditanggung oleh Penolong Kanan HEM, En Mohd Suhaimi bin Hj Abdullah. Dengan kata lain Cikgu Suhaimi akan melakukan 2 tugas besar. Saya percaya Pn Norlida bt Rahmat (Penolong Kanan Kokurikulum) dapat membantu sedikit sebanyak tugas-tugas HEM dan pada masa yang sama menjalankan tugas sendiri. Keadaan ini akan berlaku sehingga ada nama Penolong Kanan menggantikan tempat Pn lan Rasni di SEMEKAP.

Saya berharap semua pentadbiran akan berjalan dengan baik dan lancar, walaupun Penolong Kanan masih belum hadir dan diketahui lagi. Kita akan menerima ssiapa sahaja yang akan dilantik oleh Penal naik pangkat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan