17 April 2009

MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN AKADEMIK SMK KUALA KUBU BHARU

Assalamualaikum....

Pada hari Sabtu, 18.04.2009 majlis ini dijalankan pada pukul 8.30 pagi. Majlis dijalankan di Dewan Kompleks Sukan, Kuala Kubu Bharu.

Tahniah kepada semua pihak di SMK Kuala Kubu Bharu yang berjaya melaksanakan program ini. Tahniah kepada semua pelajar yang berjaya menerima anugerah.Tahniah khas saya kepada puteri saya, Norfatin Nadia yang juga terpilih untuk menerima anugerah. Walaupun anakanda menganggap ini tidak seberapa. Anggaplah kesilapan yang dibuat sebagai usaha memulakan langkah baru pada masa akan datang.

Catatan Majlis ini pada 18.04.2009:

Saya turut hadir dalam majlis ini mewakili Tuan PPD Hulu Selangor. Majlis ini dirasmikan oleh Tuan Pegawai Daerah, iaitu Tuan Nor Hisham Mohd Dahlan. Saya turut diminta menyampaikan hadiah kecemerlangan bagi pelajar berjaya peringkat peperiksaan dalaman sekolah. Perasmi, Tuan Pegawai Daerah Hulu Selangor menyempurnakan untuk pelajar dalam peperiksaan awam (PMR dan SPM 2008)

MESYUARAT JK PELAKSANA PERKHEMAHAN KADET BOMBA PERINGKAT DAERAH HULU SELANGOR

Assalamualaikum...

Pada petang ini, 17.04.2009 telah diadakan mesyuarat JK Pelaksana Perkhemahan Kadet Bomba. Mesyuarat didakan di MRSM.

Perkhemahan Kadet Bomba akan diadakan di kawasan sekitar Stadium Malenium Kuala Kubu Bharu pada 24-26 April 2009. Semoga semua guru yang bertugas dapat memastikan perjalanan perkhemahan ini dapat dipastikan berjalan lancar.

Terima kasih kepada semua pihak yang menjayakan program ini, khasnya pihak penjaga Balai Bomba Kuala Kubu Bharu.