24 Mac 2009

MESYUARAT PEMUAFAKATAN ANTARA JABATAN-JABATAN DAERAH HULU SELANGOR

Assalamualaikum...
Pada hari ini 24.03.2009 di SMK Kuala Kubu Bharu, telah dijalankan mesyuarat pemuafakatan tersebut. Mesyuarat dipengerusikan oleh Tuan PPD, Tn Hj Suhaimi bin Rashid, pegawai-pegawai di PPD, Ketua-ketua Jabatan di Hulu Selangor, atau wakilnya, turut hadir ialah YB ADUN Batang Kali, En Mohd Isa.

Semoga kehadiran semua jabatan pada hari ini akan dapat memastikan pemuafakatan antara jabatan-jabatan yang ada di daerah ini dapat dieratkan lagi. Dengan adanya hubungan yang rapat an erat akan membolehkan program dan kepentingan pendidikan murid-murid dapat dipastikan sentiasa dijaga, demi kebaikan pendidikan murid di daerah ini.

MESYUARAT JK PELAKSANA MAJLIS TADARUS AL-QURAN DAERAH HULU SELANGOR 2009

Assalamualaikum...

Pada 23.03.2009. hari Isnin saya ke SK Gedangsa kerana mempengerusikan mesyuarat JK ini. UPI hanya Ustaz Kamal Maaruf selaku urusetia yang turut serta., kerana Ustaz Saberi dan Ustaz Samsudin berada di Klang kerana mesyuarat "Marhaban dan Berzanji" peringkat Kebangsaan.

Saya dan Ustaz Kamal sampai lebih awal daripada masa yang ditetapkan. Saya ingin mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada semua AJK yang dapat hadir. Semoga mesyuarat AJK Pelaksana ini dapat memastikan semua kekurangan menjelang majlis sebenar pada 25.03.2009.

Saya ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada Pengetua SMK Gedangsa dan Guru Besar SK Gedangsa kerana sudi menjadi tuan rumah untuk majlis tahun ini. Semoga Allah memberkati semuanya. Saya berharap semua AJK dapat memberikan kerjasama dan komitmen yang padu untuk menjayakan program peringkat daerah ini. Tahniah kepada Unit Pendidikan Islam.