31 Mac 2012

KEJOHANAN BOLA SEPAK MSSD HULU SELANGORAssalamualaikum....

Pada petang Jumaat 30 Mac 2012, bertempat di Padang Melenium KKB pertandingan akhir bola sepak MSSD Hulu Selangor telah dijalankan. Bawah 15 tahun telah menemukan SMK Ampang Pecah dengan SMK Bukit Sentosa 2.

Selepas kedua-dua perlawanan berjalan selama 50 minit, akhirnya kejayaan berpihak kepada pasukan SMK Ampang Pecah (1-0) Perlawanan disaksikan oleh pengetua kedua-dua buah sekolah.

Selaku pengetua, saya ingin merakamkan ucapan tahniah kepada semua pemain, guru jurulatih, PK Kokurikulum dan semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung sehingga merealisasikan kemenangan pasukan sekolah. Ini membuktikan bahawa usaha gigih semua pihak telah berjaya menebus kegagalan tahun lalu.

Kepada pasukan bawah 18 tahun, saya tetap mahu mengucapkan tahniah walaupun tidak berjaya memasuki peringkat akhir. Sekurang-kurangnya dengan berjaya ke peringkat suku akhir telah meletakkan SMK Ampang Pecah selaku Johan keseluruhan bola sepak MSSD Hulu Selangor. Bagi saya, pencapaian ini cukup besar maknanya kepada saya yang baru berada di SMK Ampang Pecah.

Semoga kejayaan ini seiring dengan semua kejayaan lain yang akan mendatang. Ada banyak aspek semua pelajar dan warga SEMEKAP boleh buktikan kerjasama secara menyeluruh kita akan meletakkan kejayaan menyeluruh. Saya amat berharap bantuan menyeluruh secara total.Tiada ulasan:

Catat Ulasan