16 Ogos 2009

MAJLIS PENUTUP PKPSM NEGERI SELANGOR BERSAMA PENGARAH PELAJARAN SELANGOR

Pada 12 ogosw 2009, meminta saya hadir mewakili beliau dalam majlis berkaitan di Kelab Selangor, Shah Alam. Oleh kerana pada malam itu saya perlu ke Hotel Regency Kuala Lumpur untuk program Pemantapan ICTL sekolah rendah, majlis penutupan kursus pada pagi Khamisnya, saya berkemas keperluan untuk bermalam di Kuala Lumpur.

Majlis di Kelab shah Alam selesai pada pukul 6.00 peatang. Sebelum bergerak ke Regency, saya bergerak ke IPGM Kampus Islam Bagi (IPIS) untuk menyelesaikan sedikit masalah anak saya yang baru mendaftar di IPIS pada 10 Ogos yang lalu. Dari Bangi saya bergerak ke Kuala Lumpur. Pada malam itu saya menginap di Regency.

Pada siang 13 Ogos 2009, 12.00 tengah hari saya melakukan majlis penutupan kursus tersebut. Selesai majlis saya bergerak balik. Tetapi pukul 2.30 petang saya singgah di SMK Bukit Sentosa 2 untuk meninjau suasana sekolah baru yang masih belum ada pelajarnya lagi.

Pada pukul 3.45 petang saya bergerak ke SMK taman Bunga Raya (1) untuk bersama-sama dalam majlis penutup kursus Pemimpin Pandu Puteri Daerah hulu Selangor. Saya bali ke rumah di Kuala Kubu Bharu, dan bersiap sedia untuk bersama-sama majlis Sembahyang Hajat di SK Kuala Kubu Bharu Satu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan